Vacatures

Over WonderBit

Een korte introductie van ons bedrijf, de manier waarop wij werken en de mensen achter de schermen.

Ons fundament

Nieuwsgierigheid en een gedeelde passie voor nieuwe technologie leidde tot de oprichting van WonderBit in 2020. Met meer dan 60 jaar gecombineerde professionele ervaring in softwareontwikkeling en projectmanagement is WonderBit klaar voor elke digitale uitdaging.

Ons fundament
Wat we doen

Wat we doen

Wij bedenken en bouwen digitale oplossingen. Denk daarbij aan webapplicaties, front-ends, software voor automatisering, API’s, mobiele apps en Internet of Things (IoT)-oplossingen. Dankzij onze collectieve ervaring, veelzijdige skillset en sterke technische achtergrond kunnen wij wonderwerk verrichten.

Hoe we werken

We kunnen diverse rollen in een project op ons nemen. Dat kan variëren van lean-and-mean development, als onderdeel van je (remote) developmentteam, tot Scrum Master of zelfs Product Owner. Deze aanpak zit in ons DNA: we houden van persoonlijk contact en zijn transparant. Altijd volgens het principe van afspraak is afspraak.

Hoe we werken

Het WonderBit-lab

Als innovatief hands-on techbedrijf houden we onze kennis van de nieuwste technologie op een hoog niveau in ons eigen lab.

We vliegen rond met drones, printen 3D-modellen, solderen onze eigen printplaten en combineren de nieuwste chipsets en sensoren. Hiermee doen we hands-on ervaring op waarbij we de grenzen van de technologie verleggen.

Als je een eigen proof of concept met ons wilt maken, laat dan even van je horen!

Neem contact op
Het WonderBit-lab

Aangenaam!

Wij zijn WonderBit. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen!

Wouter ten Brink

Wouter ten Brink

Wouter is al zijn hele professionele leven ondernemer en een liefhebber van nieuwe technologie. Hij leeft voor het bedenken en leveren van digitale oplossingen om echte problemen op te lossen. Met zijn technische achtergrond weet hij zijn weg te vinden in zowel de back-end als de front-end. Wouter is een veteraan van de eerste browseroorlog en heeft de loopgraven tijdens crunchtime in San Francisco overleefd. Naast zijn technische taken bij WonderBit is Wouter ook verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering.

Bogdan Vasilache

Bogdan Vasilache

Wonderboy Bogdan is niet bang om nieuwe trucs te leren of zijn handen vuil te maken. Eén van zijn superkrachten is het zich snel maar onverschrokken eigen maken van nieuwe technieken. Zijn wapens van keuze: Python en Docker. Als meester-hardwareboardmaker kan hij ook elk proof of concept bouwen. Bogdan heeft een masteropleiding afgerond in technisch projectmanagement en een bacheloropleiding in geavanceerde sensortoepassingstechniek.

Stijn Sprenkels

Stijn Sprenkels

In zijn carrière van meer dan 25 jaar heeft Stijn zijn digitale sporen verdiend met consultancy en nieuwe technologieën. Bij WonderBit vormt hij het eenmansleger van sales en business development. Stijn, ook wel “de Verbinder” genoemd, spreekt de taal van zowel klanten als techneuten. Hij weet zijn gastvrijheid te combineren met een open en eerlijke manier van zakendoen waarmee hij langdurige vertrouwensrelaties opbouwt. Als fijnproever kookt Stijn graag thuis en af en toe in het WonderBit-café.