Vacatures

Over WonderBit

Een korte introductie van ons bedrijf, de manier waarop wij werken en de mensen achter de schermen.

Ons fundament

Nieuwsgierigheid en een gedeelde passie voor nieuwe technologie leidde tot de oprichting van WonderBit in 2020. Met meer dan 60 jaar gecombineerde professionele ervaring in softwareontwikkeling en projectmanagement is WonderBit klaar voor elke digitale uitdaging.

Ons fundament
Wat we doen

Wat we doen

Wij bedenken en bouwen digitale oplossingen. Denk daarbij aan webapplicaties, front-ends, software voor automatisering, API’s, mobiele apps en Internet of Things (IoT)-oplossingen. Dankzij onze collectieve ervaring, veelzijdige skillset en sterke technische achtergrond kunnen wij wonderwerk verrichten.

Hoe we werken

We kunnen diverse rollen in een project op ons nemen. Dat kan variëren van lean-and-mean development, als onderdeel van je (remote) developmentteam, tot Scrum Master of zelfs Product Owner. Deze aanpak zit in ons DNA: we houden van persoonlijk contact en zijn transparant. Altijd volgens het principe van afspraak is afspraak.

Hoe we werken

Het WonderBit-lab

Als innovatief hands-on techbedrijf houden we onze kennis van de nieuwste technologie op een hoog niveau in ons eigen lab.

We vliegen rond met drones, printen 3D-modellen, solderen onze eigen printplaten en combineren de nieuwste chipsets en sensoren. Hiermee doen we hands-on ervaring op waarbij we de grenzen van de technologie verleggen.

Als je een eigen proof of concept met ons wilt maken, laat dan even van je horen!

Neem contact op
Het WonderBit-lab

Aangenaam!

Wij zijn WonderBit. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen!

Wouter ten Brink

Wouter ten Brink

Oprichter & CEO

Wouter is al zijn hele professionele leven ondernemer en liefhebber van nieuwe technologie. Hij leeft voor het bedenken en opleveren van digitale oplossingen om echte problemen op te lossen. Met zijn technische achtergrond weet hij zijn weg te vinden in zowel de back-end als de front-end. Als veteraan uit de eerste browseroorlog kent Wouter de klappen van de zweep. Naast zijn technische taken bij WonderBit is Wouter ook verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering.

Bogdan Vasilache

Bogdan Vasilache

Oprichter & Lead Engineer

Wonderboy Bogdan is niet bang om nieuwe trucs te leren of zijn handen vuil te maken. Eén van zijn superkrachten is het zich snel maar onverschrokken eigen maken van nieuwe technieken. Zijn wapens van keuze: Python en Docker. Als meester-hardwareboardmaker kan hij ook elk proof of concept bouwen. Bogdan heeft een masteropleiding afgerond in technisch projectmanagement en een bacheloropleiding in geavanceerde sensortoepassingstechniek.

Stijn Sprenkels

Stijn Sprenkels

Businessconsultant

In zijn carrière van meer dan 25 jaar heeft Stijn zijn digitale sporen verdiend met consultancy en nieuwe technologieën. Bij WonderBit vormt hij het eenmansleger van sales en business development. Stijn, ook wel “de Verbinder” genoemd, spreekt de taal van zowel klanten als techneuten. Hij weet zijn gastvrijheid te combineren met een open en eerlijke manier van zakendoen waarmee hij langdurige vertrouwensrelaties opbouwt. Als fijnproever kookt Stijn graag thuis en af en toe in het WonderBitcafé.

Orin Habich

Orin Habich

Software Engineer

Orin, wiskundeleraar in een vorig leven, voegde zich bij WonderBit om eindelijk zijn Python-skills volledig te kunnen benutten en te kunnen werken aan mooie projecten. Met zijn liefde voor code en het oplossen van problemen is hij klaar voor elke technische uitdaging, zeker wanneer die extra aandacht voor kwaliteit en veiligheid vraagt. Om gefocust te blijven op zijn werk, houdt Orin zijn ogen op de bal gericht, vrij letterlijk, aangezien hij als jongleur in zijn vrije tijd alle ballen in de lucht weet te houden.

Christos Stefanis

Christos Stefanis

Software Engineer

Buitengewoon developer Christos heeft een passie voor opensourcesoftware en het maken van apps en tools om mensen te helpen. Hij maakt graag interactieve interfaces en datavisualisaties om softwareproducten tot leven te brengen. Met vaardigheden variërend van frontend tot backend en een speciale interesse in blockchaintechnologieën en Web 3.0, past Christos perfect in het developmentteam van WonderBit.

Noah Jagnarain

Noah Jagnarain

Stagiair Software Engineer

Noah is in februari 2023 begonnen aan zijn HvA Software Engineering afstudeerstage bij WonderBit. Met een grote interesse in data science en machine learning werkt Noah aan iets waar hij echt eens zijn tanden in kan zetten. Hij omschrijft zichzelf als iemand die zich snel aanpast aan nieuwe en onbekende omgevingen, dus het lijkt erop dat hij precies op de juiste plek zit bij WonderBit waar we dagelijks onbekende terreinen verkennen!

Dave Ottenhof

Dave Ottenhof

Stagiair Software Engineer

Student Dave, met zijn kenmerkende baseballpet, zit momenteel in het laatste jaar van zijn associate degree-studie software engineering op Windesheim en werkt voor zijn afstudeerstage aan een MVP voor een niet nader genoemd project. Dave heeft een creatieve geest en is niet bang die te gebruiken! Als Dave geen code schrijft, kun je hem op zijn mountainbike of snowboard vinden.

Niels Martens

Niels Martens

Stagiair Software Engineer

Stagiair Niels, fervent voetbalfan, rondt dit jaar zijn associate degree software engineering af aan Windesheim. Hij werkt bij WonderBit momenteel aan het bouwen van de backend van een "minimum viable product" voor een uiterst geheim project in zijn afstudeerstage. Hoewel hij al enige programmeervaardigheden heeft, staat Niels in de startblokken om meer te leren bij WonderBit!